TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo KNJAŽEVAČKIM KRAJEM PROJEKTI 2023 Udarne

KNJAŽEVAC NA DLANU: VIRTUELNA ŠETNJA KROZ 20 ATRAKTIVNIH LOKACIJA (VIDEO)

Digitalni multimedijalni vodič je novi projekat Turističke organizacije Knjaževca kako bi se primenom savremenih informacionih tehnologija predstavilo 20 najatraktivnijih lokacija i znamenitosti ove opštine. Projekat je osmišljen tako da se putem virtuelne šetnje potencijalni turisti upoznaju sa lepotama Knjaževca i okoline, čime je turistička ponuda istočnog kraja Srbije podignuta na viši nivo i dostupna svima, kažu u Turističkoj organizaciji Opštine Knjaževac.

Knjaževac

Turisti više ne moraju provoditi sate tražeći informacije na različitim veb stranicama ili pitati lokalne stanovnike šta obići u Knjaževcu i okolini. Sada mogu jednostavno posetiti veb stranicu Turističke Organizacije Knjaževac i pronaći sve što im je potrebno na jednom mestu.

Svako putovanje kreće onlajn. Tražimo informacije, obaveštavamo se o destinaciji. U skladu sa modernim trendovima na našem sajtu se radi I na virtuelnoj mapi Knjaževca”, kaže direktorka TO Knjaževac, Jelena Kinđer. 

Ovaj inovativni pristup turističkom informisanju olakšava posetiocima da se bolje upoznaju sa ponudom Opštine Knjaževac i iskoriste sve što istočna regija Srbije ima da ponudi. Digitalna mapa je korak napred ka unapređenju turističkog iskustva i promovisanju prirodnih lepota Srbije, kažu u Turističkoj organizaciji Opštine Knjaževac.

Za sada će biti 20 lokacija sa prirodnim i kulturnim vrednostima, a akcenat je i na sakralnim objektima, kao što je crkva Presvete Bogorodice u Donjoj Kamenici iz 14. veka i koja je jedinstvena u Srbiji”, objašnjava Kinđer. 

Digitalna mapa Knjaževca nudi i informacije o svim smeštajnim kapacitetima u gradu, selu i na Staroj planini, kao i navigaciju kako do njih stići. Tu su i informacije o restoranima, vinarijama, izletištima, saobraćaju i sportskim objektima.

Ovaj projekat sufinansiran je sredstvima Opštine Knjaževac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com