TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti IZBORI 2024 Politika VESTI

Koalicija “Ujedinjeni Niš – Nada za Niš” izlazi na lokalne izbore

Formirana je još jedna opoziciona koalicija u Nišu. Pet političkih stranaka potpisalo je sporazum i na izbore će izaći kao koalicija Ujedinjeni- Nada za Niš. Nosilac liste i kandidat za gradonačelnika je Miodrag Stanković.

 

 

Nova demokratka stranka Srbije, Narodna stranka, Socijaldemokratska stranka, Dosta je bilo i Demokratska unija Roma – ovih pet političkih stranaka potpisalo je koalicioni sporazum i na lokalne izbore izlazi kao koalicija UJEDINJENI- NADA ZA NIŠ. Nosilac liste je Miodrag Stanković, iz Grupe građana “Niš, moj grad”, koji je ujedno i kandidat za gradonačelnika Niša.

Bićemo jedna staklena vlast, gde će se gde će se sve znati. Gde će se znati kako se troši svaki dinar iz gradskog budžeta, gde će se sve organizovati, raditi transparentno, na javnim konkursima, na javnim tenderima, kaže nosilac liste “UJEDINJENI- NADA ZA NIŠ” Miodrag Stanković.

Mi ćemo izaći sa našim programom. Cilj nam je da Niš bude bolji, da Niš bude decentralizovan od vlasti u Beogradu i da naše Nišlije sa nama osete boljitak, kaže Slađana Miletić, iz Novog DSS-a.

Ovde postoje ljudi koji imaju svoje biografije, koji su ostvareni, koji su iskusni. Osim nas, ima i mladosti, kaže potpredsednik Narodne stranke Nebojša Bogdanović.

Ja mislim da je to jedan poptuno drugačiji pristup politici, revolucionarni iskorak, da svi oni koji su učestvovali u javnoj vlasti, svi oni koji su nosili određena ovlašćenja , koji su imali dodir sa javnim sredstvima i novca, moraju biti stavljeni pod krivičnu i poresku istragu, kaže predsednik Ekonomskog pokreta Zoran Jovanović.

Potpisan je i sporazum o saradnji sa 12 udruženja građana, pokreta i grupa građana.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com