TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

COVID19 Današnje vesti Društvo Ekonomija

KOMPANIJA ZUMTOBEL GROUP DONIRALA PAKETE HIGIJENSKIH PROIZVODA

Akciji koju je, preko Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj i projekte, pokrenuo Grad Niš u cilju prikupljanja novčane, kao i pomoći u robi, koja će ublažiti posledice virusa kovid-19 i pomoći onima koji su najugroženiji, pridružila se i kompanija Zumtobel Group. Ova kompanija tako se svrstala u red kompanija I pojedinaca koji su i u ovom teškom trenutku kroz koji prolazi naša zemlja i Grad

Niš, ponovo pokazali veliku dozu humanosti i društvene odgovornosti. Ova kompanija donirala je 1000 paketa higijenskih proizvoda za korisnike Narodne kuhinje. Zahvaljujući Gradskoj organizaciji Crvenog krsta Niš i JKP Parking servis ti paketi u četvrtak, 23.aprila, podeljeni su korisnicima.

Inače, akciji se do sada priključilo oko 30 firmi i prikuljeno je više od tri miliona dinara, kao i brojne robne donacije. Pomoć su dala i fizička lica. Grad Niš, Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj i projekte zahvaljuje svima koji su se odazvali akciji uz podsećanje da je namenski račun 840-744141843-14 (tekući dobrovoljni transferi od fizičkih i pravnih lica u korist nivoa grada), sa pozivom na broj po modelu 97 87-521 i dalje otvoren. Sve kompanije, kao i fizička lica koja žele da se priključe akciji, novčanom ili donacijom u robi, mogu se obratiti i na mail kler@gu.ni.rs. Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj i projekte, redovno će vas informisati o iznosu prikupljenih sredstava.

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com