TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Servisne informacije VESTI

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANJU

POPRAVKA KVARA U NASELJU NIKOLA TESLA
Voda sa ulice otiče u šahtu, potreban je iskop u Jelašničkoj ulici kod broja 2. Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u Jelašničkoj ulici ali je moguć prekid i na širem prostoru naselja Nikola Tesla.
NASTAVAK RADOVA U SELU PALJINA
Nastavljaju se radovi na rekonstrukciji dela vodovodne mreže u selu Paljina, u ulici Carice Milice kod bazena. Zbog intervencije, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova za sela Paljina i Berčinac.
RADOVI NA MREŽI U NASELJU GORNJA VREŽINA
Voda na površini, nužan je iskop u ulici Rahele Ferari bb. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru naselja Gornja Vrežina.
POPRAVKA PRIKLJUČNE VEZE U ULICI GAVRILA PRINCIPA
Voda izbija na zakrpi rova, potreban je iskop u ulici Gavrila Principa kod broja 4. Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u ulici Gavrila Principa ali je moguć prekid i na prostoru od Rudničke do ulice Jovana Babunskog.
POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA
Više intervencija u naselju Nikola Tesla, gde je moguć prekid vodosnabdevanja do 15 časova u sledećim ulicama: Zaplanjska 37, Rade Končara 24, Alekse Šantića 7. Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u Niškoj Banji – Vuka Karadžića 5, u naselju Gornji Matejevac – Čarenska 6 i 12, Ražanjska 18, u selu Medoševac – Trg Republike 66, Gadžinhanska 4, i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.
Osposobljavanje priključne veze/prvog ventila u Donjem Međurovu u ulici Miloša Obilića kod broja 9, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u pomenutoj ulici ali je moguć prekid i na prostoru sela Donje Međurovo.
DNEVNI RASPORED ODRŽAVANjA KANALIZACIONE MREŽE
Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.
Redovno čišćenje slivnika u Zetskoj ulici, na Vizantijskom bulevaru i bulevaru Sv. Pantelejmona.
Ispiranje ulične kanalizacije u ulici Vojvode Gojka (kod Palilulske rampe).

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com