TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Servisne informacije

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANJU

Informacije JKP Naissus:
KVAR NA MREŽI U ULICI TRG UČITELJA TASE
Voda na površini, nužan je iskop u Ulici Trg Učitelja Tase, kod broja 3. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Ulici Trg Učitelja Tase.
RADOVI U ULICI PIONIRSKOJ
Voda na asfaltu, potreban je iskop u naselju Pantelej, u Pionirskoj ulici bb. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Pionirskoj ulici.
POPRAVKA VEZE NA LOKACIJI MRAMORSKI POTOK
Voda na površini, potreban je iskop na lokaciji Mramorski potok bb. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid do 15 sati na prostoru naselja Mramorski potok.
KVAR NA VEZI U NASELJU SUVI DO
Usled havarijske potrošnje nužan je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u naselju Suvi Do, u Ulici Velimira Mitića, kod broja 12. Nakon popravke priključne veze korisnika predviđa se normalizacija u snabdevanju vodom.
POPRAVKE KVAROVA PO ŠAHTAMA U NASELJU NIKOLA TESLA
Voda puni šahte, nastavlja se osposobljavanje prvih ventila u Naselju Nikola Tesla, na više adresa u Ulici Niškoj. Popravke u šahtama obavljaće se i u Niškoj Banji – u Ulici Trg Republike, Jovana Popovića, Kamp naselju. Zbog planiranih radova moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com