TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Servisne informacije

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANJU

Supovac

Pukla je cev u njivi, nužno je raskopavanje u selu Supovac. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Supovac.

Medoševac

Voda na ulici, potreban je iskop na dve lokacije u selu Medoševac: u ulicama: Ivana Krstića Belog br. 19 i Svetozara Markovića br. 8. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Medoševac.

Novo Selo

Voda na ulici, potreban je iskop na dva mesta u Ulici Topličkog partizanskog odreda, kod brojeva 54 i 143, u Novom Selu. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Novog Sela (ulica Topličkog partizanskog odreda).

Dolac

Voda na ulici, nužan je iskop u selu Dolac, na dve lokacije (na putu prema groblju i kod pružnog prelaza). Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Dolac.

Pasi Poljana

Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Radivoja Koraća bb i u Šumarskoj ulici II prilaz. Ukoliko se zbog uvećanog obima posla stigne za obavljanje radova na ovoj lokaciji, moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Pasi Poljana.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com