TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo region i Srbija Udarne

LESKOVAC: PRVO RADNO ISKUSTVO U RFZO, MOŽDA I POSAO (VIDEO)

Sedam osoba mlađih od 30 godina, imaće priliku da steknu radno iskustvo u leskovačkoj Filijali Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje i ispostavama na području Jablaničkog okruga, zahvaljujući programu Moja prva plata. U leskovačkoj filijali ove ustanove pozivaju zainteresovane da se prijave najkasnije do 31. oktobra, za jednu od tri pozicije za koje je raspisan konkurs.

Leskovac

U filijali u Leskovcu preko programa Moja prva plata biće angažovana dva lica, diplomirani ekonomista i diplomirani pravnik, dok će u svakoj od ispostava u Lebanu, Vlasotincu, Bojniku, Medveđi i Crnoj Travi, biti primljena po jedna mlada osoba koja će se stručno osposobljavati na poziciji administrator zdravstvenog osiguranja. Očekuje se da oni koji budu odabrani, radno angažovanje po ovom osnovu u trajanju od devet meseci, započnu već u toku prve polovine novembra, ističe direktor leskovačke filijale Goran Savić, dodajući da jedino za ispostavu u Crnoj Travi još uvek nema zaintresovanih.

Konkurs je otvoren na teritoriji cele Srbije za ukupno 197 kandidata, a odobrene su 193 pozicije u 28 filijala. Namera nadležnih je da podmlade svoj tim i pruže šansu mladima da steknu specifična znanja iz oblasti funkcionisanja zdravstvenog sistema i sprovođenja zdravstvenog osiguranja. Određen broj mladih će, po isteku programa, dobiti i priliku za zaposlenje.

Zainteresovani se mogu prijaviti putem programa Moja prva plata, gde mogu odabrati poslodavca RFZO i konkurisati za neku od ponuđenih pozicija širom Srbije.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com