TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo VESTI

LESKOVAC: UZ DOČEK NA TRGU I NOVOGODIŠNJA TOMBOLA (VIDEO)

U okviru novogodišnje lutrije, na gradskom trgu u Leskovcu 31. decembra biće dodeljene 23 nagrade za doček 2023. godine, rečeno je na konferenciji za novinare Turističke organizacije Grada Leskovca, organizatora ovog događaja.

Građani zainteresovani za učešće kupone će moći da preuzmu od 20 časova na štandu koji će, takođe, biti postavljen na trgu.

U sklopu organizovanog dočeka Nove godine, biće podeljeno dve hiljade kupona, a svi koji imaju sreće da njihov bude izvučen moraju da budu prisutni te večeri na trgu kako bi i dobili nagradu.

Među najvrednijim nagrada, koje su obezbeđene uz pomoć sponzora, je desetodnevno letovanje u Grčkoj, poklon vaučer u iznosu od 500 evra za letovanje ili zimovanje po izboru, vikend za dve osobe, na Zlatiboru, Kopaoniku, u Soko i Vrnjačkoj banji, zatim u etno selu Srna, na Staroj planini, Ohridu i Skoplju.

Kada je u pitanju muzički program nastupiće domaći bend Savršen dan i bleh orkestar Isidora Zećirovića, a u Turističkoj organizaciji Leskovac najavljuju da će obeležavanje Nove godine po julijanskom kalendaru proteći uz nekog od domaćih popularnijih muzičkih izvođača.

Kada je u pitanju rad klizališta u TOL-u navode da su u toku pripreme za njegovo postavljanje, a da će građani moći da kližu već u prvim danima nove godine.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com