TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Hronika Udarne

MALČANSKI BERBERIN PREMINUO U ZATVORU (VIDEO)

Ninoslav Jovanović, osuđen na kaznu doživotnog zatvora zbog otmice i zlostavljanja dvanaestogodišnje devojčice, preminuo je u Požarevcu, gde je služio kaznu, potvrđeno je Zoni plus u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija. Preminuo je sinoć.

Hapšenje Ninoslava Jovanovića

– Osudjeniku N.J. pozilo je sinoć posle 22 sata u sobi u kojoj je bio smešten. Odmah je prebačen u Zavodski stacionar, gde mu je pružena sva medicinska pomoć i uradjen EKG srca. Nakon toga, on je našim sanitetom u pratnji našeg medicinskog tehničara prevezen u Opštu bolnicu u Požarevcu na odeljenje intezivne nege. Tu je na žalost preminuo posle nekoliko sati.  Po zakonu su odmah obavešteni Više javno tužilastvo u Požarevcu i policija, a u skladu sa zakonom naložena je obdukcija tela – rečeno je Zoni plus u Upravi.

Otac otete devojčice: Moći će noću mirno da spava!

Robert Karimanović

Iz medija smo čuli da je preminuo. Ta vest doneće mir u naš dom, moja ćerka će moći mirno da spava” – rekao je otac devojčice novinarki Zone plus.

Kako kaže, pokušavaju da nastave život, devojčica je završila osnovnu školu i sada čekaju da vide koju će srednju školu da upiše.
Radovi na kući Karimanovića

Inače, u toku je dogradnja kuće ove porodice, a radove finansira Grad Niš, kako bi devojčica živela u boljim uslovima i imala svoju sobu i svoj mir.

 

 

Prva izrečena kazna doživotnog zatvora, propisana “Tijaninim zakonom” iz 2019.

FOTO ARHIVA: Decembar 2019. potraga za Malčanskim berberinom

Apelacioni sud u Nišu Jovanovića je 5. avgusta 2021. pravosnažno osudio na doživotnu kaznu zatvora za otmicu i produženo krivično delo silovanja, čime je potvrđena presuda Višeg suda u Nišu od 5. januara te godine kojom je izrečena najteža kazna predviđena Krivičnim zakonikom Srbije.

Ninoslav Jovanović, višestruki povratnik koji je u zatvoru do sada proveo više od 20 godina, optužen je da je oteo dvanaestogodišnju devojčicu 20. decembra 2019. godine i zlostavljao je narednih 10 dana. Devojčica je pronađena krajem decembra, a u potragu su bile uključene stotine pripadnika policije, BIA, Vojske Srbije, prijatelji, rođaci, kao i građani dobrovoljci. Jovanović se skrivao u svom rodnom selu Malča do 5. januara, kada je uhvaćen u blizini groblja.

 

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com