TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Politika

Mihajlovićeva: Nedopustivi pozivi na državni udar

Zahtev jednog od lidera Saveza za Srbiju da se u Srbiji dogodi državni udar neće proći i to samo pokazuje da je reč o političarima koji su u stanju i državu da žrtvuju samo da bi se dokopali vlasti, rekla je potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović.

“Posle upadanja u institucije, provociranja nasilja i raznih performansa, lider “Dveri” Boško Obradović došao je na novu ideju kako da dođe na vlast bez izbora, i to tako što će pozvati na državni udar. To samo pokazuje o kakvim političarima je reč, onima koji bi žrtvovali i samu državu, samo ako bi im to dalo šansu da dođu na vlast, jer im je jasno da ih građani ne žele”, kaže Mihajlovićeva.

Ona ističe da “Obradović nastavlja sa bestidnom politikom plašenja građana Srbije izbeglicama, čime podržava sve one marginalne grupe sa profašističkim idejama koje bi da sprovode neku svoju ličnu “pravdu” nad migrantima”. “Bojkot nije izgovor da građani ne znaju za šta se svaka stranka ili političar zalaže, pa bi bilo dobro da se i ostali lideri Saveza za Srbiju izjasne da li je ono što govori Boško Obradović i njihov stav”, dodaje Mihajlovićeva.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com