MILAČIĆ: GREJNA SEZONA U NIŠU BEZ VEĆIH PROBLEMA (VIDEO)

MILAČIĆ: GREJNA SEZONA U NIŠU BEZ VEĆIH PROBLEMA (VIDEO)

Iako je na početku grejne sezone bilo pitanje hoće li biti dovoljno energenata i da li ćemo se ogrejati, sada kada smo pri kraju zime možemo reći da nije bilo velikih trzavica i problema, kaže direktor niške Gradske Toplane Predrag Milačić. Nije bilo ni većih problem na mreži, a svi eventualni kvarovi reševani su preko noći kako korisnici ne bi bili bez grejanja. Ono što razlikuje početak i kraj grejne sezone je cena – varijabilni deo za februarske račune veći je za oko sedam odsto zbog poskupljenja gasa.

Niška toplana je kroz ovu zimu prošla bez većih problema, ocenjuje direktor Predag Milačić. Podseća da prave zime, kakve su nekad bile, nismo ni osetilili, osim u februaru kada je bilo nekoliko ledenih dana. To nam je išlo na ruku ove grejne sezone koja je protekla bez većih problema. A, bilo je i dovoljno energenata, kaže Milačić i dodaje…

Milačić podseća da je najveći kvar bio sredinom februara u užem centru grada, ali su i tada korisnici bez grejanja bili samo tri sata. A, februar je i mesec u kom se promenila cena grejanja što će Nišlije videti na martovskim računima.

Fiksni deo cene grejanja,  koji ne zavisi od količine isporučenih energenata, ostao je isti.

 

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com