TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo Ekonomija region i Srbija

MINISTARKA PRIVREDE ATANASKOVIĆ POSETILA SIMPO

minstarska Anđelka Atanasković u SIMPU

Ministarka privrede Anđelka Atanasković obišla je kompaniju Simpo i održala sastanak sa rukovodstvom ove kompanije. — Naći ćemo rešenje da se firma najverovatnije oslobodi zavisnih preduzeća a da oni ostanu celina jedna za koju ćemo posle tražiti strateškog partnera – izjavila je ministarka Atanasković nakon sastanka. Prilog pripremile kolege Vranjske plus.

Proizvodne pogone kompanije Simpo ministarka privrede Anđelka Atanasković obišla je zajedno sa državnim sekretarom Draganom Stevanovićem, direktorom Regionalne privredne komore Jablaničkog i Pčinjskog upravnog okruga Goranom Jovićem, načelnikom Pčinjskog okruga Srećkom Pejkovićem i gradonačelnikom Vranja dr Slobodanom Milenkovićem.

Anđelka Atanasković, ministarka

Sa radom fabrike ministarku je upoznao generalni direktor Simpa Slađan Disić. Ministarka je obišla i izložbeni salon gde joj je predstavljena nova kolekcija i mehanizmi koji se ugrađuju u Simpov nameštaj, nakon čega je usledio sastanak.

Sladjan Disić,  SIMPO

Generalni direktor Simpa Slađan Disić zahvalio se ministarki na poseti, rekavši da je to posebna čast pogorovo u vremenima kada je kovid 19 u eksponencijalnom rastu. On je istakao da Simpo sve svoje obaveze izmiruje. Disić je istako da će nastaviti da rade i u saradnji sa resornim ministarstvom nastaviti da rešavaju sve probleme koji tište ovu firmu.

Ono što je ministarka privrede Anđelka Atanasković istakla jeste povezanost lokalne samouprave.  Prema nekim najavama ministarka privrede Anađelka Atanasković posetiće i kompaniju Jumko u Vranju.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com