TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Kultura

”MOJA LEPA RUSIJA” – IZLOŽBA FOTOGRAFIJA U OFICIRSKOM DOMU (VIDEO)

Izložba ”Moja lepa Rusija” obuhvata stotinak fotografija koje prikazuju Rusiju i sve njene delove. Više od 70 puta izlagane su u Srbiji, a izložbe organizuju Centar ruskog geografskog društva u Srbiji sa Društvom srpsko-ruskog prijateljstva Naisus iz Niša,. Svi zainteresovani moći će da vide fotografije u Oficirskom Domu u Nišu u naredne dve nedelje.

Izložba ”Moja lepa Rusija” koju čini oko sto fotografija, otvorena je u Nišu. Fotografije su nastale na konkursu iz 2014. godine, a svoje radove nastale na tlu Rusije slali su ljudi iz svih zemalja. Konkurs je imao za cilj da Rusiju prikaže na malo drugačiji način. Ovo je 70. izložba ovih fotografija, ali prva u Nišu. Organizatori izložbe su Centar ruskog geografskog društva u Srbiji sa društvom Srpsko-ruskog prijateljstva Naisus iz Niša.

Miroljub Milinčić

 

– Ovo je jedna od većih izložbi, ovde je izloženo oko sto fotografija – kaže rukovodilac centra Ruskog geografskog društva u Srbiji Miroljub Milinčić.

Fotografije prikazuju sve delove Rusije. Izložba ”Moja lepa Rusija” u Oficirskom domu traje dve nedelje. Ova izložba je na jugu Srbije još jedino bila postavljena u Vranju.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com