TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo Udarne

MOMIROVIĆ: NIŠKA EI POSTAJE PRIVREDNO JEZGRO (VIDEO)

Inicijativa Otvoreni Balkan daje konkretne rezultate pošto privrednici iz Niša izvoze robu u Severnu Makedoniju bez stajanja, rekao je ministar unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav Momirović posle sastanka sa niškim privrednicima.

Ističe da je Niš grad koji se snažno razvija i napreduje i da je “dolazak velikog broja kompanija u Niš stvorilo drugačiju socijalnu klimu, ali da se još mnogo toga uraditi, između ostalog i za privredno jezgro na prostoru Elektronske industrije.

“U Nišu nezaposlenost značajno smanjena, te da je zaposleno oko 91.000 ljudi. Imamo oko 3.700 privrednih društava, 11.000 preduzetnika, i moramo da se fokusiramo na to kako da tim preduzećima obezbedimo bolju perspektivu, kako bi mogli da zaposle još ljudi i još bolje posluju. Dolazak velikog broja kompanija u Niš stvorilo drugačiju socijalnu klimu, ali da moramo još mnogo da uradimo za ovaj grad i mlade ljude. Danas sam sa gradonačelnicom imao priliku da pričamo o lokaciji koja je nekada bila poznata kao “Elektronska industrija Niš” kako bi stvorili u tom moćnom jezgru razvoja ovog grada još bolje uslove za zaposlene i napredak.” istako je Momirović. 

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com