TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Ekonomija Udarne VESTI

MOMIROVIĆ U NIŠU: OD NEDELJE DETALJI O POJEFTINJENJU JOŠ 10 PROIZVODA

U nedelju će već biti poznato kojih će još minimum deset proizvoda pojeftiniti I to će biti dobra vest za sve građane, kazao je ministar trgovine Tomislav Momirović, koji je posetio prodavnicu “Zlatan trag” u Nišu. To je samo jedna od prodavnica DTL trgovinskog lanca, gde se kupuju proizvodi označeni “boljom cenom”. Podsetimo, čak 20 proizvoda je sada po sniženim cenama.

 

 

Obilazimo akciju “Bolje cene”. Možete da vidite oznaku. Pozivam sve Nišlije da u svim radnjama, posebno ovde u DTL-u, potraže bolje cene, kupe više za svoj novac. Potrudili smo se da napravimo jedan kvalitetan paket, da svako može da oseti realno smanjenje cena. Ne pričamo samo o najosnovnijim životnim namirnicama, kaže ministar Momirović.

Uskoro će biti poznato kojih će još deset proizvoda pojeftiniti.

Radimo na tome, u nedelju će biti poznati detalji minimum deset proizvoda. Mislim da će ljudi biti zadovoljni. To će biti još jedna lepa vest, dodaje ministar.

Jogurt umesto 164,9 dinara, košta 139,9, deterdžent za posuđe umesto 126 dinara, 69,9 dinara, dugotrajno mleko umesto 109,9 sada je 95 dinara. Jeftiniji za 40 dinara je sok od jabuke i košta 80 dinara, krompir umesto 99 sada košta 60 dinara, šampon za bebe od 107,9 dinara sada je 69,99 dinara, a kafa od 100 grama koja je koštala 139,9 dinara košta 89,9 dinara. Pileći parizer čija je redovna cena 399 dinara, sada košta 259,99 dinara;

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com