TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Hronika Udarne VESTI

MUP: PRETRAŽENI TUNELI, KANALI I ŠAHTE, NEMA TRAGA DEVOJČICI

Foto: MUP

Specijalistički timovi za spasavanje iz ruševina Sektora za vanredne situacije iz Beograda i Novog Sada, zajedno sa ostalim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, od ranih jutarnjih časova, detaljno su pretražili tunel, podzemne kanale i šahte ukupne dužine oko četiri i po kilometra, u rejonu Banjskog Polja do grada Bora i tom prilikom nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi ukazali na to da se dvogodišnja Danka Ilić tu nalazila, saopštio je MUP.

Nakon više od 70 sati detaljne pretrage terena u Banjskom Polju, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju intenzivan operativni rad na pronalasku devojčice i utvrđivanju svih činjenica i okolnosti nestanka deteta.

Foto: MUP

Podsetimo, od momenta prijave nestanka 26. marta, u potrazi za nestalom devojčicom učestvovalo je više stotina pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova koji su detaljno i sveobuhvatno pregledali šire i uže područje ovog mesta ukupne površine od oko 10 kvadratnih kilometara.

JURIĆ: SVE OKOLNOSTI U VEZI NESTANKA DEVOJČICE BUDE SUMNJU

Direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu Igor Jurić izjavio je da u slučaju nestanka dvogodišnje devojčice Danke Ilić u Banjskom Polju kod Bora, sve okolnosti koje su dovele do ovog nestanka bude sumnju, kao i izjave bliskih ljudi devojčice koje su kontradiktorne, jer je u prvom mahu bilo teško poverovati da je devojčica od dve godina mogla da ide tako daleko da čak i policija koja je došla vrlo brzo na lice mesta nije mogla da je pronađe.

UHAPŠEN POLICAJAC OSUMNJIČEN DA JE ODAVAO DETALJE ISTRAGE

U Boru je uhapšen policajac zbog sumnje da je odavao detalje istrage o nestaloj devočici Danki Ilić, saznaje Tanjug. Beogradski mediji navode da je policajac priveden i da nije prošao test na poligrafu.

TROJICA UHAPŠENIH U BiH ZBOG NESTALE DEVOJČICE PUŠTENI NA SLOBODU

Tri osobe koje su uhapšene u Bosni i Hercegovini zbog objave na društvenim mrežama da su umešane u nestanak dvogodišnje devojčice Danke Ilić iz Srbije, pušteni su danas na slobodu.

Federalna uprava policije Bosne i Hercegovine juče je, na osnovu informacija Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, uhapsila tri osobe koje se sumnjiče da su putem društvene mreže „Tik Tok“ objavile da su povezane sa nestankom devojčice Danke Ilić, saopšteno je iz MUP-a Srbije.

Sarajevski portal ”Avaz” je ranije sinoć objavio da su istražitelji Odseka za Sajber kriminal FUP locirali putem IP adresa osobe koje su tvrdile da imaju saznanja o nestanku male Danke i koje su tražile 50.000 konvertibilnih maraka, odnosno oko 25.000 evra za otkrivanje tih informacija.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com