TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo Servisne informacije Udarne VESTI

NAISSUS APELUJE: NE BACAJTE OTPAD U SLIVNIKE!

Javno komunalno preduzeće Naissus čisti oko 13.000 slivnika, a pred jesenji kišni period pojačali su aktivnosti, kako bi slivnici bili spremni za obilnije pavine.

Najčešći problem je lišće, koje po pravilu začepi odvod. Međutim, radnici nalaze i šut, građevinski materijal, uginule životinje…

Iz Naissusa apeluju na građane da budu odgovorni i ne bacaju otpad u slivnike, kao i da sve probleme prijave preko kol centra.

Slivnici u ulicama koje se ukrštaju sa Knjaževačkom samo su mali  deo od 13.000 slivnika koje održava JKP Naissus Niš. Do sada su imali 13.800 čišćenja, jer su neke slivnike morali više puta da očiste.

JKP Naissus je zadužen za funkcionalne ulične slivnike. Oni nefunkcionalni, totalno začepljeni , zbog kojih voda ostaje na kolovozu, čiste se na drugačiji način.

Stalni problem, mada nešto manji nego prethodnih godina, je krađa rešetki sa slivnika. Ignjatović poziva sve građane da probleme sa uličnim slivnicima i zadržavanjem vode na ulici prijave preko kol centra JKP Naissus, telefon je 018/502-777.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com