понедељак, јун 24

NIŠ: NA VIŠE LOKACIJA REZERVOARI SA DEZINFEKCIONIM SREDSTVOM (VIDEO)

0
435

raspodela dezinfekcijskog sredstva na Trgu Kralja Aleksandra

JKP “Naissus“ Niš na deset lokacija u gradu postavlja mobilne rezervoare sa dezinfekcionim sredstvom kao dodatna mera zaštite u borbi protiv virusa korona. Dezinfekciono sredstvoje na bazi hlora, natrijum hipohlorit (NaClO) i može da se preuzme u vremenu od 11 do 16 sati. Rastvor se upotrebljava isključivo za dezinfekciju površina (podova, hodnika, sanitarije, rukohvata). Nije namenjeno za dezinfekciju ruku, odeće, nameštaja, tepiha, životinja!

raspodela dezinfekcijskog sredstva kod Vatrogasnog doma

Gradska opština Medijana: Vizantijski bulevar (kod marketa “Tempoekspres“), Trg Kralja Aleksandra (kod škole Radoje Domanović), preko puta Doma zdravlja (kod Vatrogasnog doma),ispred zgrade Gradske opštine Medijana

Gradska opština Palilula: Ugao ulica Ljubomira Nikolića i Dragutina Mitića (kod pijace), Ulica Stanoja Bunuševca, Ulica Petra Aranđelovića, ugao ulica Bubanjskih heroja i Dimitrija Leke

opštinski volonter

Gradska opština Crveni krst: Bulevar 12. februar (kod supermarketa IDEA)

Gradska opština Niška Banja: Na okretnici prema šetalištu

Dezinfekciono sredstvo biće deljeno upravnicima skupštine stanara i građanima. Za samu raspodelu su zaduženi volonteri iz gradskih opština. Iz JKP Naisus najavaljuju da će ovakvu akciju distribucije dezinfekcionih sredstava sprovoditi periodično vodeći računa da ne ugroze stabilan proces funkcionisanja u sektoru proizvodnje vode.

*Ovaj projekat sufinansiran je sredstvima Grada Niša. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.


Leave a reply