TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Hronika Udarne VESTI

NIŠ: UHAPŠENO SEDAM OSOBA – ORGANIZOVANO “DILOVALI” HEROIN

Pet osoba koje su, kako se sumnja, od decembra prošle godine kao članovi kriminalne grupe prodavali heroin na teritoriji Niša, uhapšene su, a sa njima i još dve osobe osumnjičene da su od njih kupovali, a potom preprodavali drogu. Nađeno je i zaplenjeno oko kilogram heroina.

Policija saopštava je iz kuće i dvorišta N. M. (1988) i M. S. (1982), koji se sumnjiče da su organizatori ove grupe, oduzela dva putnička vozila, dva motora, vazdušnu pušku, 11 mobilnih telefona i novac u raznim apoenima koji je, kako se sumnja, stečen prodajom narkotika.

Pretresom kuće N. S. (1978) zaplenjeno je 10 paketa sa oko 958 grama praha za koji se sumnja da je heroin, vagica za precizno merenje, osam mobilnih telefona i automobil, dok je u stanu M. M. (1962) pronađeno pet paketića sa oko 5,7 grama heroina, a u kući N. J. (1974) vagica za precizno merenje i tri mobilna telefona.

Takođe, u kući D. T. (1987) koji se sumnjiči da je zajedno sa M. S. (1993) prodavao drogu na teritoriji Niša koje je prethodno kupio od ostalih osumnjičenih, policija je pronašla mikser sa tragovima narkotika, manju količinu heroina, digitalnu vagicu za precizno merenje i četiri mobilna telefona.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, N. M, M. S, N. J, N. S. i M. M. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, D. T. i M. S. je određeno zadržavanje do 48 časova zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com