TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo RADNA AKCIJA

NOVE LICITACIJE U NOVOJ GODINI

Lokalna fondacija Niš započela je Novu godinu novim  online licitacijama. Od 17 sati 28. januara kreće novo nadmetanje, ovog puta za dres Nikole Karabatića iz francuskog kluba PSG, za koji nastupa još od 2015. godine. Početna cena je 10.000 dinara, a ponude se daju isključivo u komentarima objave na FB stranici Lokalne fondacije Niš.

Na ovaj način, potpomognutno javnim licitacijama u Nišu i Niškoj Banji, kao i donatorskim koktelima, u poslednje tri godine tridesetak ideja građana iz svih gradskih opština je podržano, izgrađeni su sportski tereni, obnovljeno domovi kulture, ulepšane fasade zgrada.

-Nastavićemo sa ovom praksom i sada mogu da obećam da će se održavati po jedna licitacija mesečno,a novi konkurs raspisaćemo tamo na jesen, kaže Jelena Stanojević iz Lokalne fondacije Niš.

Poznati sportisti, sportski klubovi, umetnici, donirali su lične predmete, a nadmetanja i online, još i više ona uživo bile su prava atrakcija.

I na drugi način Lokalna fondacija Niš ulaže u lokalnu zajednicu. Prošle godine, od kupovine Žitopekovih pogačica pet dinara je išlo u kasu za obnovu dva sportska terena, “Kocka” i “Tutino”. Nišlije su kupovale pogačice i vrlo brzo kasa je popunjena, a tereni renovirani.

  • I ove godine ćemo nešto slično da organizujemo, tako da se Nišlije spreme, kaže Jelena.

Zbog svega što čini  unapređenju lokalne zajednice Lokalna  fondacija Niš je, krajem prošle godine dobila nagradu “Sveti car Konstantin i carica Jelena”.

 

 

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com