TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo VESTI

PAKETIĆI ZA OSMEH DECE SA KOSOVA I METOHIJE

Humanitarna organizacija “Svi za Kosmet” već treću godinu organizuje prikupljanje paketića za decu sa Kosova i Metohije. Prošla godina bila je rekordna, kada je prikupljeno skoro 17.000 paketića. I ove godine akciju su organizovali u Nišu u Obrenovićevoj ulici.

Humanitarna organizacija “Svi za Kosmet” ponovo prikuplja paketiće za decu koja žive na Kosovu I Metohiji. Tako je jedan građanin ostavio čak deset paketića. A neki su ubacivali I novac u humanitarnu kutiju.

 “Prošla godina je bila rekordna, prikupljeno je 16.700 paketića. U 13 država, 110 gradova je bilo uključeno. Tako da se nadamo da dok traje akcija, do 29. decembra. Svaki taj paketić je njihov osmeh. Obiđeno je preko 200 mesta u našim enklavama na Kosovu I Metohiji. Ja apelujem da pokažu humanost. Ko koliko ima”, rekao je za Zonu plus Đorđe Stanić iz Organizacije “Svi za Kosmet”.

 Akcija prikupljanja paketića U Nišu traje do četvrtka, u kafiću “Stori” u Ulici Nikole Pašića 10. Organizacija “Svi za Kosmet” ima I vidovdansku akciju, vaskršnju, a krajem avgusta svake godine prikuplja se i školski pribor za decu sa Kosova I Metohije.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com