TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo IZ PRAVOG UGLA KRUŽNOM LINIJOM 018 PROJEKTI 2021 Udarne

POČELO NOVOGODIŠNJE UKRAŠAVANJE NIŠA (VIDEO)

U susret novogodišnjim praznicima, ekipe niškog Parking servisa su počele tradicionalno ukrašavanje grada. Koristi se nakit od prošle godine a osim glavnih trgova i ulica biće ukrašeni parkovi i crkvene porte. Većina građana smatra da je Nišu potrebna novogodišnja rasveta, da bi moglo da bude još svetlosnih atrakcija jer se tako privlače turisti. Drugi pak smatraju da je u doba korone to nepotrebno i da bi novac za te namene mogao da se iskoristi drugačije.

U gradskom programu poslovanja za ovu godinu za novogodišnju dekoraciju predviđeno je nešto više od osam miliona dinara, ali ove godine neće biti novih svetlosnih atrakcija.

“Lokacije koje će biti ukrašene novogodišnjim ukrasima su i ulice Nikole Pašića, Kneginje Ljubice, Generala Milojka Lešjanina, Prijezdina. Novogodišnjim sjajem zasijaće i Tvrđava kao i Trg kralja Milana”, kaže Predrag Nikolić iz JKP “Parking servis” Niš.

Novogodišnji ukrasi su već postavljeni u samom centru grada, u Obrenovićevoj ulici na potezu od Nikole Pašića do Dušanove i Kazandžijskom sokačetu. Centralni deo Obrenovićeve ulice po tradiciji će krasiti veliki ukras u obliku poklon paketa koji svake godine privlači interesovanje građana. Ukrasi će biti postavljeni i duž bulevara.

*Ovaj projekat sufinansiran je sredstvima Grada Niša. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com