TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Hronika VESTI

POVREĐENOG SPECIJALCA NA VMA POSETILI MINISTAR VOJNI I NAČELNIK GENERALŠTABA

Povređenog pripadnika 72. brigade za specijalne operacije, starijeg vodnika Branka Vojvodića, koji je teško povređen tokom vežbe desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav u okviru vojnog kompleksa “Orešac”, na VMA gde je hitno operisan, su posetili Ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general Milan Mojsilović

O zdravstvenom stanju pacijenta ministra odbrane i načelnika Generalštaba upoznao je načelnik Odeljenja za intenzivnu terapiju na Klinici za anesteziologiju i intenzivnu terapiju VMA, pukovnik doc. dr Ivo Udovičić.

Iako postoperativni tok protiče uredno njegovo stanje je i dalje ozbiljno, nalazi se na Klinici za anesteziologiju i intenzivnu terapiju i o njegovom oporavku vodi računa konzilijum lekara specijalista VMA.

Povređenog starijeg vodnika Vojvodića posetio je i komandant 72. brigade za specijalne operacije brigadni, general Miroslav Talijan, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

Ronioci su jutros pronašli telo zastavnika Vojske Srbije, Mijodraga Toškovića koji je tokom jučerašnjih vežbi desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav, saopštilo je ranije Ministarstvo odbrane.

Stariji vodnik Vojvodić, koji je juče teško povređen, prevezen je na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu gde je sinoć operisan i nakon operacije nalazi se na intenzivnoj nezi.

Ministar odbrane Vučević izrazio je danas saučešće porodici zastavnika Mijodraga Toškovića.

On je zahvalio Toškoviću na svemu, dodavši da je dao najviše što je mogao za svoju otadžbinu.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com