TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo Hronika Udarne

PREVRNUO SE TURISTIČKI AUTOBUS KOD LESKOVCA, POGINULA JEDNA OSOBA (VIDEO)

U saobraćajnoj nesreći kod Leskova JEDNA OSOBA JE POGINULA  a 25 putnika je povređeno kada se  prevruno autobus koji je vraćao putnike sa letovanja u Grčkoj.

 Teže povređeni putnici prevezeni su u niški klinički centar, a u leskovačku bolnicu prebačeno je 14.

Prvi je u KC Niš dovezen DEČAK (13)   iz Vojvodine, koji je primljen   sa nagnječennjem stomaka na opservaciju i dalju dijagnostiku.

Na odeljenju opservacije nalazi se DEVOJČICA  (5) i pet ženskih osoba. Svi pacijenti su svesni, komunikativni i stabilnih vitalnih parametara. U toku je dijagnostika i utvrđuje se stepen povreda, kažu niškom UKC.

Na odeljenje opservacije Urgentnog centra KC Niš primljeno je sedam osoba: devojčica 2014. godište, pet ženskih osoba rođenih 1956, 1969, 1993, 1973 i 1984., jedan muškarac rođen 1964. godine. – Svi pacijenti su svesni, komunikativni i trenutno stabilnih vitalnih parametara. Dijagnostika je u toku i utvrđuje se stepen povreda, kažu u KC NIŠ.

Među povređenima je i muškarac (1953) koji je zadobio otvoreni prelom ruke i prelom rebara. On je hitno uveden u salu i operacija je u toku.

Doktor Nebojša Dimitrijević, direktor leskovačke opšte bolnice, rekao je za medije da niko od pacijenta koji je prevezen u tu bolnicu nije životno ugrožen.

Autobus somborskih registarskih oznaka sleteo je sa puta i prevrnuo  kod mesta mesta Pečenjevci iz za sada nepoznatih razloga. Nezvanično, turisti koji su se vraćali iz Haniotija pre sletanja su imali redovnu pauzu kod Predejana.

 

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com