TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Hronika

Prokuplje: Pokušaj ubistva i samoubistva

Pokušaj ubistva i samobustva dogodio se jutros nešto pre sedam sati u Prokuplju. Kako prenose mediji, Z. B. (53) pucao je iz vatrenog oružja u bivšu nevenčanu suprugu I. R. (44), a zatim u sebe.

 

 

 

 

 

MUŠKARAC U ŽIVOTNOJ OPASNOSTI

Žena je primljena u Urgentni centar UKC Niš sa više rana .Ima povrede pluća i grudnog koša i krvarenje u grudnom košu. Primarno je zbrinuta u jedinici za reanimaciju UC Niš od strane torakalnog hirurga. Dijagnostika je u toku, nakon čega će biti zadržana na daljem lečenju u UKC Niš. Svesna je, na kiseoniku i trenutno stabilnih vitalnih parametara. Muškaracje primljen u Urgentni centar UKC Niš sa prostrelnom povredom glave. Izolovana mu je povreda mozga. Bez svesti je, intubiran u jedinici intezivne nege. U životnoj opasnosti je.

NAPAD ISPRED ZGRADE OPŠTINE

Napad se dogodio ispred zgrade opštine u Prokuplju, gde I. R. radi, a sumnja se da je muškarac čekao da dođe na posao, navodi Kurir. Prema nezvaničnim informacijama, motiv za pokušaj ubistva je to što čovek godinama nije plaćao alimentaciju za decu, pa mu je pre nekoliko dana stiglo sudsko rešenje za izvršenje naplate.

Žena je pogođena s leđa.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com