RADNIČKI NA ”KARAĐORĐU” ZAVRŠAVA JESENJI DEO (VIDEO)

RADNIČKI NA ”KARAĐORĐU” ZAVRŠAVA JESENJI DEO (VIDEO)

RADOSLAV BATAK, trener FK Radnički

Radnički u četvrtak od 14 časova gostuje Proleteru, u meču poslednjeg kola jesenjeg dela Linglong Super lige. Ekipa sa Čaira na megdan Proleteru ide oslabljena za nekoliko igrača, ali kako kaže trener Radoslav Batak, Radnički se dobro pripremio i nada se dobrom rezultatu.

Real sa Nišave ovu polusezonu će završiti na Karađorđu. U meč 21. kola Nišlije ulaze sa boljim bodovnim saldom i epitetom favorita, dok trener Radničkog Radoslav Batak objašnjava da je reč o jednoj tvrdoj ekipi i da njegove momke očekuje jako težak I neizvestan meč.

Poslednja utakmica jako bitna kao i sve dosadašnje utakmice. Idemo jednoj dobroj ekipi, tvrdoj ekipi koja je kod kuće dobijala sa rezultatom 1:0. Međutim, radili smo dobro, spremili se dobro i nadam se pobedi. ” – izjavio je strateg Nišlija Radoslav Batak.

Trener Nišlija nije hteo da komentariše predstojeći prelazni rok, i kaže da će jasniju sliku o igračkom kadru imati posle meča sa Proleterom. Radnički meč dočekuje sa 27 bodova i na petoj poziciji na tabeli. 

 

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com