TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo Udarne

REŠAVANJE PROBLEMA U NOVOM SELU

Prošle godine u Naselju 9. maj u Nišu urađena je vodovodna mreža u 12 ulica, a sada je u planu da se uradi i kanalizacija, da se završi davno započet kolektor i da se pojedine ulice koje su imovinski čiste asfaltiraju. To je dogovoreno na sastanku gradonačelnice i njenog tima sa meštanima.

Plan Grada je i da se završi kolektor i da se završe ulice u kojima je rešeno imovinsko pitanje. Verujem da će u najskorije vreme kad mašine dođu u naselje rešiti mnoge probleme. Takođe, oni su potpuno svesni, dogovorili smo da kad krene izgradnja velikog tržnog kompleksa, sa otvorenom pijacom, odnosno buvljakom, tržnim centrom, distributivnim centrom, auto-pijacom, da će ovo naselje da ima potpuno drugačiji izgled, da će stanovnici biti orjentisani ka tom prostoru“, kaže gradonačelnica Dragana Sotirovski.

Sotirovski dodaje da će, kada krene izgradnja velikog tržnog kompleksa, sa otvorenom pijacom, odnosno buvljakom, tržnim centrom, distributivnim centrom, auto-pijacom, ovo naselje da ima potpuno drugačiji izgled, da će stanovnici biti orijentisani ka tom prostoru. Tu je trenutno i sportsko igralište, a gradonačelnica obećava da će to igralište biti izmešteno o trošku Grada i da će lokalni klub moći nesmetano da nastavi sa svojim aktivnosti. 

U ovom naselju se trenutno se završava izgradnja crkve Svetog Marka u saradnji sa Eparhijom niškom.

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com