TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Sport

RUS NOVAJLIJA NA ČAIRU

Rus Artur Sagitov novi je član Reala sa Nišave. Dvadesetdvogodišnji ruski napadač je drugo pojačanje ekipe Radoslava Bataka u zimskom prelaznom roku.

Radi se o napadaču koji je visok 185 centimetara, a Radnički je u njemu prepoznao igrača koji bi trebao da donese kvalitet više na toj poziciji. Sagitov je prošao mlađe kategorije renomirane ruske ekipe Rubina iz Kazanja, a za prvi tim tog kluba, koji dva puta bio šampion Rusije, nastupao je dve sezone i odigrao 13 utakmica. Potom je igrao za Nižnji Novgorod, Volgar i beloruski Smorgon.

Sagitov trenira od početka početka priprema sa Radničkim, a u predstojećoj polusezoni ima velika očekivanja.

Radnički je veliko ime u srpskom fudbalu i imponuje mi što sam postao njegov član. Znam šta se od mene ovde očekuje, to su golovi i spreman sam da odgovorim tom izazovu. Svestan sam i jake konkurencije na mojoj poziciji, ali daću sve od sebe da se tokom ovih priprema nametnem i izborim se za mesto u startnoj postavi. Upoznat sam sa učinkom napadača u Radničkom u prethodnih nekoliko godina i video sam da je ovde svake sezone igrao jedan odličan strelac. Moj cilj je da nastavim taj niz i da svojim igrama i golovima pomognem timu da ostvari svoje ciljeve. Radujem se zbog budućeg igranja u srpskoj Super ligi.– rekao je Sagitov.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com