TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

IZBORI 2022 Politika VESTI

ŠAPIĆ: SNS OD SRBIJE ŽELI DA NAPRAVI BOLJU ZEMLJU

Kandidat liste ”Aleksandar Vučć – Zajedno možemo sve” za gradonačelnika Beograda, Aleksandar Šapić, rekao je danas da ta lista želi da od Srbije napravi najbolju zemlju i poručio da će dati sve od sebe da se to uradi i sa Beogradom koji je, kaže, uvek bio grad otvorenog srca i širokih ruku.

Šapić je to poručio na izbornoj konvenciji SNS-a, koji je održan u punoj sali Sportskog centra Voždovac.

Na ovom predizbornom skupu okupilo se više hiljada simpatizera te stranke, kao i predstavnici stranaka koji podržavaju kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije.

Okupljeni građani su nosili obeležja SNS-a i transparente sa sloganima “Mir. Stabilnost. Vučić.”, “Nema predaje, pred najgorima”, “Dela govore”, kao i zastave sa likom Aleksandra Vučića.

Šapić je kazao da je Beograd danas moderan, savremen grad i prava evropska prestonica i naglasio da će, ukoliko na izborima dobije poverenje Beograđana, učiniti sve da Beograd bude još bolji, napredniji i uspešniji.

Da ga ostavimo pokolenjima u jos boljem stanju nego što su oni nama ostavili Beograd, rekao je Šapić.

Poručio je da je važna podrška građana za ono što nas čeka jer se, kaže, nad Evropom nadvio rat.

Naglasio je da su mir i stabilnost dve ključne reči bez kojih nema jake ekonomije i razvoja zemlje.

Verujem u Aleksandra Vučića i državni vrh da će umeti da nađu najbolji i najkvalitetniji način da nas provuku kroz ova teška vremena i da Srbija nastavi da se razvija i da od Beograda napravimo modernu evropsku prestonicu, što već jeste, ali da ustoličimo to kako dolikuje, poručio je Šapić.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com