TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti IZBORI 2024 Politika

SNS Niš: U Duvaništu 16 novih sadnica

Predstavnici Koalicije “Aleksandar Vučić, Niš sutra” i “Aleksandar Vučić, Medijana sutra” zasadili su 16 sadnica u međublokovskom prostoru u Ktitorskoj ulici na Duvaništu.

Predstavnici Mesnog odbora Medijana Srpske napredne stranke već godinama uređuju međublokovski prostor. Prvi na listi Koalicije “Aleksandar Vučić, Niš sutra” Dragoslav Pavlović kaže da je ovaj mesni odbor pravi primer kako Nišlije pomažu Nišlijama. A, sadnja 16 stabala na Duvaništu je samo jedan akcija u nizu.

Posebno nam je značajno da to bude ovde u Duvaništu zato što ovde imamo aktiviste poput Saše Stošića i Maje Boškovića. To su ljudi koji se bave ovim delom grada, da baš na ovom mestu gde su i oni najaktivniji damo i mi eto damo jedan primer kako može da se uradi lepa stvar za građane. Znamo da jedno drvo znači jedan život i na neki način ćemo simbolično obeležiti početak našeg rada do konačne pobede 2.6. i do pobede naše koalicije na izorima, ističe Pavlović.

U mesnom odboru SNS-a na Duvaništu kažu da je puno urađeno u prethodnih godinu dana.

Odrađen je teren, tri letnjikovca uz pomoć opštine Medijana, teren za fudbal i za košarku gde nam je pomogla gradonacelnica. Sve je odrađeno kako treba. Svaki, svaki dan radimo, znači ne radimo samo kada treba za izbore nego radi se cele godine, kaže poverenik MO Medijana SNS Aleksandar Stošić.

U SNS- u kažu da su za ovu akciju simbolično odabrali dan ekologa Srbije.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com