SPREMIMO „ZIMNICU“ ZA ŽIVOTINJE IZ ZOO PLANETA (VIDEO)

SPREMIMO „ZIMNICU“ ZA ŽIVOTINJE IZ ZOO PLANETA (VIDEO)

Zoo kutak

Udruženje “Zoo Planet” iz Niša poziva sve ljubitelje životinja da se priključe njihovom timu i da im pomognu u zbrinjavanju 180 stanara u Zoo kutku u Kamenici.

Pomoć volontera Udruženju je važna jer im predstoji akcija pripremanja zimnice za životinje kako bi hladne dane proveli u toplim prostorijama sa dovoljno hrane.

Svi koji žele da doniraju hranu mogu to da učine direktno u Zoo kutku ili da kupovinom majice sa likovima životinja Zoo Planet-a učestvuju u prikupljanju novca za zimnicu.Majice se mogu kupiti u samom Zoo kutku a kasnije že bit i dostupne preko interneta i društvenih mreža.

“Za 12 godina koliko postoji Udruženje spaseno je 5.500 napuštenih ili povređenih životinja. Za to vreme svoju ljubav i pažnju prema životinjama poklonilo je oko 700 volontera ali su uvek potrebni novi. Životinjama su briga i medicinska pomoć potrebni svakog dana, kažu u Zoo Planetu.

Svi zainteresovani mogu da se prijave preko društvenih mreža Zoo Planeta.

Kupite majicu Zoo Planeta i pomognite životinjama

U Zoo kutku je trenutno smešteno 180 životinja, među kojima i jedan srndać, pet magaraca, više konja, zečeva, koza, pasa, golubova, papagaja, kao i neke egzotične životinje.

Svi koji žele da pomognu životinjama Udruženja “Zoo Planet” to mogu učiniti i direktnom donacijom hrane u Zoo kutku ili uplatom novčane donacije na žiro račun Udruženja 105-22423-78 kao i putem PeyPal-a zooplanet.nis@gmail.com