TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo Udarne VESTI

“ŠTA DETETU TREBA DA RASTE DO NEBA”? (VIDEO)

Početak oktobra posvećen je njima. U okviru dečije nedelje koja se ove godine organizuje pod sloganom “Šta detetu treba da raste do neba” širom Srbije. To je prilika da deca kažu šta je ono što im treba.

Brojnim aktivnostima zaposleni u Osnovnoj školi “Vožd Karađorđe” u Nišu žele da decu upoznaju sa svojim (njihovim) pravima I obavezama. Utorak je rezervisan za druženje dece sa pesnikinjom Gordanom Vladisavljević.

Učenici četvrtog razreda OŠ “Vožd Karađorđe” u četvrtak, 6. oktobra , u saradnji sa Dečijim kulturnim centrom prisustvuju koncertu, a ostali učenici će imati mogućnost da se druže sa nastavnicom Muzičke škole Marijom Mitić, ali je I autor projekta protiv vršnjačkog nasilja.

Cela nedelja je humanitarnog karaktera, naši đaci su spremni da pomognu hrabrim drugarima obolelim od raznih malignih bolesti, kaže učiteljica OŠ “Vožd Karađorđe” Jovana Matejević. 

Dečja nedelja se održava svakog oktobra sa ciljem poboljšanja položaja deteta u Srbiji. Održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva za brigu o porodici i demografiju, a prepoznaju je i obeležavaju sve relevantne institucije obrazovanja i kulture, socijalne i zdravstvene zaštite.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com