недеља, јул 14

STOJKOVIĆ: IDEMO DA SE NADIGRAVAMO SA BRAZILOM (VIDEO)

0
29

S kim ćemo lako u grupi “smrti“, protiv koga će biti najteže, i imaju li Nišlije taktiku za Brazil? Kako se bliži 24. novembar i meč sa Brazilom, euforija u Nišu sve više raste. Selektor Orlova, Dragan Stojković, poziva na respekt protivnika ali ističe, da se reprezentacija Srbije neće predati.

Orlovi su poleteli za Katar. Pripreme ulaze u finiš, euforija dostiže vrhunac. Nišlije sigurne da Piksi ima recept za “karioke“, ali bez obzira na sve svako ima svoju taktiku i očekivanja od meča na Lusail stadionu u Dohi. Nade Nišlija raspiruje i selektor Srbije, Stojković.

 

Dragan Stojković Piksi: “Bićemo posvećeni našoj igri, kao i do sada“

 

– Da će biti teško, biće, jer igramo protiv Brazila. Da će biti lako za igranje, hoće, jer ćemo se nadigravati s Brazilom. Ali da se predamo, to malo sutra – kaže selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi.

 

 

 

 

 

 

Nemanja Radonjić – “x“ faktor protiv Brazila?

A ko bi mogao biti faktor iznenađenja u Piksijevom taboru? Nišlije u toj ulozi vide svog sugrađanina Nemanju Radonjića.  Fudbalska reprezentacija Srbije je jedini put bila trećeplasirana na Svetskom prvenstvu pre 92 godine u Urugvaju. Tada je na otvaranju svetskog prvenstva savladan Brazil. Hoće li Piksi i družina ponoviti istoriju?


Leave a reply