TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Hronika Udarne

SUD NALOŽIO DOPUNU ISTRAGE PROTIV STEFANA DŽONIĆA

Viši sud u Nišu ponovo je vratio tužilaštvu optužnicu protiv Gorana i Stefana Džonića, koji se terete za ubistvo tročlane porodice Ðokić iz Aleksinca, 26. septembra prošle godine. Veće Višeg suda u Nišu donelo je naredbu da Viši javni tužilac, u roku od tri dana, donese naredbu o dopuni istrage protiv Stefana Dzonića, potvrđeno je Tanjugu u sudu.

Sud je krajem aprila vratio tužilaštvu optužnicu, a ispravljena optužnica je predata 9. maja na potvrđivanje.

mesto na koje su bačena tela Đokića

Goran se optužnicom tereti za krivična dela teško ubistvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Njegov sin Stefan se tereti za krivična dela teško ubistvo u pomaganju i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

hapšenje osumnjičenih za ubistvo porodice Đokić

Optužnica je 7. aprila bila predata sudu na potvrđivanje, ali je sud vratio tužilaštvu radi otklanjanja formalnih nedostataka.

Goran i Stefan Džonić se terete za ubistvo Gorana (57), Gordane (56) i njihove ćerke Lidije (25), 26. septembra 2021. godine. Istraga u ovom slučaju bila je sprovedena i protiv braće Milošević Aleksandra i Kostadina, drugog Džonićevog sina Milana, ali su oni nedavno pušteni iz pritvora.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com