TRANSCOM: STVORITE KARIJERU U OBLASTI KORISNIČKE PODRŠKE (VIDEO)

TRANSCOM: STVORITE KARIJERU U OBLASTI KORISNIČKE PODRŠKE (VIDEO)

Multinacionalna kompanija Transcom ulaže u niz novih radnih mesta na području celog regiona, a u Srbiji nastavlja sa rastom – u Beogradu, Novom Sadu i Nišu.

U gradu na Nišavi u poslovnoj zgradi koja se nalazi u Ulici Kralja Stefana Prvovenčanog br.15, zaposleno je 60 ljudi, a prema najavi generalnog menadžera, mesta za talentovane ljude uvek ima.

Nakon gotovo godinu dana uspešnog poslovanja u Nišu, kompanija Transcom predstavila je javnosti svoje poslovne prostorije I pozvala sve generacije da konkurišu za radna mesta u ovoj švedskoj kompaniji koja se bavi pružanjem korisničke podrške na 33 jezika.

Menadžment kompanije je veoma ponosan na konstantni rast koji kompanija beleži u regionu, a ponajviše na Transcom-ov dolazak u Niš gde imaju dobru saradnju sa predstavnicima gradskih i privrednih institucija.

Transcom i dalje radi na povećanju svojih kapaciteta i zapošljavanju novih agenata.

Transcom

“Mi smo tipična industrija koja je odskočna daska za mlade posle školovanja da započnu karijeru kod nas i uvek smo u potrazi za talentovanim ljudima kako bi širili svoje poslovanje. Na kraju dana, s obzorom na trenutnu situaciju, nije pitanje manjka potražnje, nego manjka ponude. Svako ko želi da radi sa nama neka aplicira za radno mesto, ne sutra, nego već danas“, kaže generalni menadžer Robert Kresing. 

Svi građani sa znanjem stranih jezika, posebno nemačkog, imaju mogućnost apliciranja za posao, a mogu i da detaljnije upoznaju kompaniju u razgovoru s predstavnicima Transcomovog tima za selekciju i zapošljavanje.