TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo Hronika Udarne

Tri osobe poginule u saobraćajnoj nesreći kod Preševa

Tri osobe su poginule u saobraćajnoj nesreći izmedju sela Alidjerce i Reljan, na području opštine Preševo. U nesreći, koja se dogodila sinoć oko 23 sata, povređeno je i 12 ljudi. Četiri osobe su dovezene u UKC Niš, a prema informacijama iz ove zdravstvene ustanove dete od 15 godina primljeno je na Dečju hirurgiju sa politraumama. Osamnaestogodišnja osoba stigla je sa povredmo grudnog koša i primljena u hiruršku opservaciju. Pacijent(37) primljen je u jedinicu intenzivnog lečenja sa politraumo, a pacijent (47) je stabilan i ima kontuziju grudnog koša.

Kako saznajemo, do nesreće je došlo kada je osumnjičeni R.R (1981) iz sela Crnotince u nameri pribavljanja koristi neovlašćeno obavljao tranzit 14 ilegalnih migranata iz afričko-azijskih zemalja i usled neprilagođene brzine sleteo je sa puta, vozilo se prevrnulo , kada je došlo do smrti i povređivanja lica. Uviđaj je obavio dežurni javni tužioc Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, Odeljenja u Bujanovcu.

Prema osumnjičenom je naloženo zadržavanje do 48 sati i isti će biti  priveden dežurnom javnom tužiocu Višeg javnog tužilaštva u Vranju zbog krivičnih dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nedozvoljeni prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com