субота, јул 20

TUČA NA SLAVI U ALEKSINCU, POVREĐENA DVOJICA MUŠKARACA

0
27

U tuči u Aleksincu povređena su dvojica muškaraca, a policija je privela dvojicu Aleksinčana i jednog Svrljižanina.  Tuča je izbila u privatnoj kući, tokom proslave krsne slave, potvrđuje Osnovno javno tužilaštvo u Aleksincu.

„Povodom događaja koji se desio dana 21.11.2022.godine, oko 20 časova, u Aleksincu, kada su dva lica zadobila tešku telesnu povredu, obaveštavamo javnost da je prema tri lica i to L.T. iz Aleksinca i A.B. iz Aleksinca, kao i protiv F.P. iz Svrljiga određeno zadržavanje u trajanju do 48 časova, zbog postojnja osnova sumnje da su učinili krivično delo teška telesna povreda iz čl. 121 st. 1 Krivičnog zakonika. Postoje osnovi sumnje da su telesne povrede nastale u tuči koja je bila posledica prethodne rasprave na proslavi krsne slave kod jednog od učesnika tuče, te su, radi saniranja povreda oba lica upućena u KC Niš, dok će zadržana lica, uz krivičnu prijavu, biti privedena na saslušanje u ovo tužilaštvo dana 23.11.2022.godine“ – saopštilo je OJT u Aleksincu.

 

U Univerzitetskom kliničkom centru Niš zbrinuta su dvojica povređenih, a jednom je izvađena slezina.

“Jednom povređenom (21) je zbog povrede abdomena operativno izvađena slezina. Nalazi se u Jedinici intenzivnog lečenja, trenutno je stabilan. Drugi (53) je zadobio višestruke povrede grudnog koša i nosa. I on je u JIL, trenutno je stabilan” – navode u UKC Niš.

Leave a reply