TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo Udarne VESTI

U OŠ “STEFAN NEMANJA” NAJVIŠE PRVAKA (VIDEO)

Osnovna škola “ Stefan Nemanja” u Nišu ove godine upisala je 170 prvaka, što je možda i najviše đaka u gradu. Za njih je organizovan i svečani prijem u toj školi. Za srećan polazak u prvi razred dobili su i prigodan poklon Gradske opštine Pantelej, na čijoj se teritoriji škola nalazi.

Mnogo je lepo, jedva čekam da krenem u prvi razred. Očekujem da ću svašta naučiti, pisana slova. Bila sam u predškolskom, pa znam neke drugare. Ja najviše volim da se igram, da se družim i da učim. Kupila sam knjige, sveske, pernicu, olovke, hemijske. Roditelji su mi poželeli “srećan polazak u prvi razred”, kaže Nađa Zlatanović.

Ova generacija će imati šest odeljenja, što je za nas dobro i znamo da će škola živeti još osam godina, nadamo se da i narednih godina nećemo imati problema sa upisom prvaka.Ja im želim jednu srećnu, veselu, lepu godinu. Oni nemaju ocene, ali dobijaju mnogo cvetića i raznih smajlića. Želim da njuhove sveske budu ispunjene lepim emocijama. Naravno, moraju da uče, da rade i da se poštuju neka pravila, kaže direktorka OŠ “Stefan Nemanja” Niš Aleksandra Projović.

Roditelji su spremno dočekali ovaj trenutak.

Za sve prvake organizovana je svečana priredba, a dobili su i prigodne poklone od Gradske opštine Pantelej.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com