TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo Udarne

U PANTELEJU POTPISANI UGOVORI ZA MEDIJSKE PROJEKTE

Gradska opština Pantelej finansiraće 20 projekata koje će sprovesti niški mediji a koji su značajni za informisanje žitelja ove opštine. Za ove namene iz budžeta opštine izdvojeno je milion i 800 hiljada dinara.

Opština Pantelej nastavlja praksu od 2015. godine da podržava medijske projekte koji se bave temama od javnog značaja. Ove godine kroz projekte koji će se realizovati u narednih nekoliko meseci uticaće na uređenje komunalne infrastrukture, izgradnju i promovisati bolji razvoj ekologije, turizma i obrazovanja.

Ljudima su do sada bili najzanimljivi projekti koji se odnose na očuvanje tradicije ili projekti koji se odnose na zanemnitosti same GO Pantelej. Prioritet imaju i projekti koji su vezani za informisanje o komunalnoj izgradnji”, predsednica Gradske opštine Pantelej Nataša Stanković. 

Ugovor sa opštinom potpisala je i Televizija Zona plus za projekte “Metamorfoza Pantelej – gradnja za budućnost” i “Znameniti Pantelejci”. Za ukupno 20 medijskih projekata opština je izdvojila milion i 800 hiljada dinara.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com