субота, јун 15

UČENIK IZ TRSTENIKA POKUŠAO SAMOUBISTVO (VIDEO)

0
8

Učenik koji je izmakao stolicu profesorki u Trsteniku noćas je primljen u bolnicu, prenose mediji. Njegov otac je prijavio da je pokušao samoubistvo, potvrđeno je TV Kruševac. Policija proverava sve navode u vezi ovog događaja.

Otac učenika N.Ž. starog 17 godina, koji je izmakao stolicu profesorki 9.novembra u Tehničkoj školi u Trsteniku, prijavio je da je njegov sin pokušao da izvrši samoubistvo.

Kako je prijavljeno, đak, koga procesuira Više javno tužilaštvo u Kruševcu zbog teškog incidenta i za koga je direktor ranije doneo predlog o isključenju iz škole, pokušao je da se obesi.

Sanitet hitne pomoći iz Trstenika, brzo je stigao na lice mesta u selo odakle je učenik i on je transportovan do kruševačke bolnice u svesnom stanju. Oko jedan sat, primljen je u kruševačku Opštu bolnicu i njegovo stanje je stabilno.

Više javno tužilaštvo u Kruševcu podnelo je prošle nedelje zahtev za pokretanje pripremnog postupka protiv ovog i još jednog učenika, a zahtev za postupak kako je precizirano u tužilaštvu, “ide u pravcu krivičnog dela zlostavljanje i mučenje, izvršenog u saizvršilaštvu”.

Protiv trećeg učesnika događaja, koji je ceo incident u učionici snimao, postupak je pokrenut pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Trsteniku. Policija proverava sve navode u vezi ovog događaja, kako bi se utvrdile sve okolnosti u vezi sa slučajem pokušaja samoubistva maloletnog lica.“

 


Leave a reply