TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo Udarne

VIŠE OD 100 NIŠKIH DOMAĆINSTAVA PONOVO IMA STRUJU

Više od 100 domaćinstava u Nišu ponovo je priključeno na elektromrežu zahvaljujući prijemima građana i saradnji Grada Niša sa predstavnicima Elektrodistribucije, rekla je gradonačelnica Dragana Sotirovski. Pomoć u rešavanju problema sa strujom na današanjem prijemu građana u Gradskoj kući zatražilo je oko 20 porodica, među kojima su i one koji godinama žive bez električne energije.

Nišlije koje godinama žive bez struje još jednom su imali priliku da svoj problem priključenja na elektroenergetsku mrežu pokušaju da reše na prijemu u Gradskoj kući, kome su sem nadležnih Grada Niša prisustvovali predstavnici Elektroprivrede Srbije i Elektrodistribucije. Među njima je bila i Snežana Galić čija porodica već dve i po godine živi bez struje u stanu u Knjaževačkoj.

“Dogovorili smo se da u petak odem u Elektrodistribuciju i brže rešimo problem jer smo sada uspeli da završimo ono što je trebalo u Katastru. Do sada je bilo sve otežano, doduše imali smo i dugovanja zbog kojih smo i isključeni sa mreže”, kaže Snežana Galić.

Na ovom prijemu rešenje o priključenju na elektroenergetsku mrežu zatražilo je oko dvadeset građana. I dalje ima nerešivih situacija najčešće zbog neozakonjenih objekat, ali se na ovim prijemima daju preporuke šta treba sve da se uradi kako bi građani rešili svoj problem sa strujom, kaže gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.

“Do sada smo uspeli da rešimo problem sa strujom rešimo 100 građana i da nije bilo ovakvih prijema verovatno bi još čekali na priključenje”

Gradonačelnica Niša ističe da svi građani koji imaju slične probleme sa strujom mogu da zakažu sastanak sa predstavnicima grada i Elektrodistribucije preko mejla Gradske kuće ili na broj 504 728 kako bi na sledećem prijemu pokušali da reše i njihov problem.

 

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com