TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo Udarne VESTI

VUČIĆ: RADOVI NA OBILAZNICI OKO NIŠA POČEĆE NAJKASNIJE 1. JUNA

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je  da će radovi na obilaznici oko Niša početi najkasnije 1. juna i da je reč o projektu od velikog značaja za ljude koji žive u tom gradu.

Tokom obilaska radova na rekonstrukciji i modernizaciji pruge Niš – Dimitrovgrad na deonici Pirot – Sukovo, Vučić je rekao da je obilaznica oko Niša važan projekat za Nišlije, jer će rasteretiti veliki deo grada, a posebno u Crvenom krstu i Panteleju.

“To je za Nišlije ogromna vest, uz sve projekte koje smo radili, uz sve fabrike koje smo doveli, znam da ljudi nisu nikada sasvim zadovoljni, ali ovo su velike stvari za Niš”, rekao je Vučić. Kada je u pitanju pruga Beograd-Niš on je najavio da će se u narednom periodu izvoditi radovi u tri faze – prva do Velike Plane, druga Velika Plana – Paraćin i treća Paraćin-Trupale.

“To su tri sektora koja ćemo da radimo na pruzi Beograd-Niš, od izuzetnog značaja. Mi time podižemo celo Pomoravlje, podižemo taj smederevski i podunavski deo Šumadije, kompletan nišavski deo Rasinskog okruga”, rekao je Vučić.

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com