TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo Udarne

VUČIĆ: U SREDU MNOGO VAŽNIH VESTI ZA GRAĐANE SRBIJE (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić njavio je da će u sredu za građane Srbije biti mnogo važnih politickih i ekonomskih vesti zbog kojih će biti veoma zadovoljni i pozvao Srbiju da se ujedini, a onima koje je pozivao na razgovore poručio da čeka da se odazovu.

“Prošlo je 10 dana od kada sam pozvao one koji protestuju na ulicama i koji su iznosili određene zahteve da dođu da razgovaramo. Nisu se javili, nisu zaintereovani da razgovaramo”, rekao je Vučcić u video snimku koji je objavljen na instagram nalogu buducnstrbijeav. On je dodao da mu je žao zbog toga i da misli da je to velika greška, kao i da se u demokratskim društvima stvari rešavaju razgovorom.

“Sa druge strane, mi nemamo vremena da gubimo kada je u pitanju naša Srbija i zato ćemo u narenim danima izaći sa novim planovima i programima, velikim idejama i izvanrednim vestima za naše građane, u sredu ćemo sve obelodaniti i na tome vredno radimo kao tim”, rekao je Vučić. On je dodao da će ljudi biti veoma zadovljni i pozvao sve da rade jos snažnije. “Ja pozivam sve druge da radimo, da radimo, da radimo, kao nikada do sada, još snažnije, jer ćemo imati teško vreme oko Kosova i Metohije i oko mnogih geopolitičkih pitanja. Pozivam Srbiju da se ujedini, i u sredu pre dolaska indijske predsednice, ili po njenom dolasku, građani Srbije imaće mnogo važnih vesti, kako političkih, tako ekonomskih i svih drugih”, rekao je Vučić. On je poruku građanima poslao sa terase zgrade Predsedništva, a sa njim su bili i premijerka Ana Brnabić i ministar finansija Siniša Mali.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com