TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Hronika VESTI

VULIN: NEĆEMO DOZVOLITI POSTOJANJE NIJEDNE KRIJUMČARSKE BANDE (VIDEO)

Srbija neće dozvoliti postojanje nijedne naoružane krijumčarske bande, poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin koji je u Subotici prisustvovao akciji usmerenoj na suzbijanje krivičnih dela i prekršaja koje čine migranti, koju sprovodi operativna udarna grupa formirana početkom jula po njegovom naređenju.

Operativni timovi na području Policijske uprave za grad Beograd, kao i policijskih uprava u Kikindi, Subotici i Somboru, preduzeli su mere prema 85 ilegalnih migranata, od kojih je šestoro uhapšeno, a protiv dvojice su podnete krivične prijave zbog sumnje da su počinili različita krivična dela. Kako se dodaje, 40 iregularnih migranata sprovedeno je u Padinsku Skelu prema Zakonu o strancima, dok su protiv još 40 podnete prekršajne prijave.
Policija je zaplenila tri automatske puške, pušku, četiri pištolja, 12 komada različitih noževa, mačete, satare i boksere, kao i 182 komada municije različitog kalibra.
Takođe, zaplenjena je manja količina marihuane i tableta koje se nalaze na listi psihoaktivnih supstanci, 12 mobilnih telefona, tri falsifikovane lične karte i tri falsifikovana pasoša, dodaje se u saopštenju.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com