TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Hronika Udarne VESTI

Za četiri dana 1.713 prekršaja, 22 vozača pod dejstvom alkohola

FOTO: MUP Srbije

Saobraćajna policija u Nišu je za četiri dana od uvođenja pojačane kontrole saobraćaja otkrila 1.713 saobraćajnih prekršaja, rekao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Vulin, koji je održao sastanak sa načelnikom i rukovodiocima Policijske uprave u Nišu na kome su analizirani rezultati uvedenih mera i pojačanog prisustva saobraćajne policije na ulicama Niša, precizirao je da su u otkrivenim prekršajima dve bile nasilničke vožnje i da su otkrivena 22 vozača koja su vozila pod dejstvom alkohola – saopšteno je iz ministarstva.

 

Na sajtu MUP-a prenose i poruku Vulina Nišlijama:

Vulin u PU Niš

„Nišlije, kada protestujete protiv bahate vožnje, kada protestujete protiv onih koji krše saobraćajne propise, treba da znate da su to vaši sugrađani, ljudi sa kojima delite ulicu, put, život. Nema te policije koja će vam sačuvati red i mir ako vi ne budete poštovali saobraćajne propise.

Prema njegovim rečima, tri dana nakon tragedije u kojoj su 4. januara ove godine dva pešaka poginula na trotoaru kada je na njih naleteo automobil, saobraćajna policija u Nišu privela je dvadesetdvogodišnjeg mladića koji je, u gradu, vozio BMV brzinom višom od 140 kilometara na čas.

Vulin je apelovao na građane da vode računa u saobraćaju i da poštuju saobraćajne propise.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com