ZA KATARININ SIGURNIJI KORAK (VIDEO)

ZA KATARININ SIGURNIJI KORAK (VIDEO)

Preko Fondacije Budi human u toku je prikupljanje sredstava za Katarinu Arsić koja je 2000. godine rođena bez leve noge i kreće se uz pomoć proteze. Posle godina korišćenja to pomagalo više nije adekvatno i potrebna joj je nova proteza, koja se nabavlja u Nemačkoj i košta oko 45 hiljada evra. Za Katarinin sigurniji korak možete poslati SMS 1160 na 3030.

Proteza sa mikroprocesorima i kolenom silek 4 je najveća želja dvadesetjednogodišnje studentkinje Katarine Arsić. Rođena je bez leve noge i od malena nosi socijalnu protezu koja joj sada utiče na zdravlje i onemogućava samostalnost.

Veliku podršku mi pružaju roditelji, sestra, profesori i projatelji ali da bih bila samostalnija potrebna mi je bolja proteza koja se proizvodi u Nemačkoj i košta 5,5 miliona dinara.

Do sada je preko mnogobrojnih humanitarnih akcija prikupljena trećina iznosa potrebna za kupovinu novog pomagala za Katarinin sigurniji hod. Iznos koji se donira salanjem SMS poruke je 200 dinara.

Snalazim se ali protezu koju sada imam narušava i moje zdravlje jer se oslanjam mnog ona zdravu nogu i utiče na moju kičmu. Moja želja je da završim fakultet i da se osamostalim i da napredujem u posle i da sve bude nikako brže i bolje….”

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com