TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Hronika VESTI

ZA VIKEND POJAČANE KONTROLE SAOBRAĆAJA,AKCENAT NA TEHNIČKOJ ISPRAVNOSTI VOZILA (VIDEO)

Uprava saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova ukazala je da se zbog predstojećeg vikenda na svim važnijim putnim pravcima u Srbiji očekuje pojačan intenzitet saobraćaja i apelovala na vozače da budu strplјivi i da ne ugrožavaju sebe i druge učesnike u saobraćaju prebrzom vožnjom i nepropisnim preticanjem.

Aleksandar Radenković iz Uprave saobraćajne policije MUP-a navodi da se ovog vikenda zbog početka lepog vremena očekuje početak sezone motocikala i mopeda, zbog čega MUP u saopštenju apeluje na vozače putničkih i teretnih motornih vozila, kao i na vozače autobusa da obrate posebnu pažnju na vozače dvotočkaša.

Dodao je da će pripadnici Uprave saobraćajne policije sprovoditi mere pojačane kontrole saobraćaja.

“U cilјu očuvanja što povolјnijeg stanja bezbednosti saobraćaja tokom vikenda, saobraćajna policija će sprovoditi mere pojačane kontrole saobraćaja, a akcenat će biti na prevozu putnika u vozilima”, rekao Radenković.

On je naglasio da će aktivnosti u kontroli saobraćaja prvenstveno biti usmeravane na kontrolu tehničke ispravnosti putničkih vozila i autobusa, kontrolu poštovanja radnog vremena od strane vozača autobusa, kao i na to da li vozači i putnici u svim vozilima koriste sigurnosne pojaseve.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com