уторак, јул 23

Zbog radova Knez Selo, Medoševac, Donja Trnava, Dolac bez vode do 15 sati

0
47

POPRAVKA KVARA U VUKMANOVSKOJ ULICI

Voda sa ulice puni šahtu i izlazi na ulicu, potreban je iskop u Vukmanovskoj ulici kod broja 8. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 časova u Vukmanovskoj
ulici.

RADOVI NA MREŽI U KNEZ SELU

Voda na ulici, potreban je iskop u Gradačkoj ulici, kod škole. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u gornjem delu Knez Sela, iznad škole.

RADOVI U SELU MEDOŠEVAC

Voda sa ulice puni šahtu, ručnim iskopom je u ulici Trg republike, kod broja 61a pronađen servisni ventil i voda je zatvorena noćas u 1:30 sati. Zbog popravke priključne veze ostaje u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutoj adresi, ali je moguć prekid i u ulici Trg republike.

POPRAVKE VODOVODNE MREŽE U SELU DONJA TRNAVA

Voda na površini, potrebni su iskopi u ulicama: LJubisava Simića bb i Maršala Tita, kod broja 28. Zbog popravki vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pomenutim ulicama, ali je moguć prekid i na prostoru sela Donja Trnava.

POPRAVKA KVARA U NASELJU DOLAC

Voda na površini, potreban je ručni iskop u naselju Dolac, iznad kamenoloma – na putu za selo Dolac. Zbog popravke vodovodne mreže, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 časova u naselju Dolac.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

U toku su radovi na osposobljavanju prvih ventila u selima Medoševac i Popovac. Popravke se obavljaju na sledećim lokacijama i mogući su prekidi u snabdevanju vodom do 15 sati: Medoševac – ul. Đuke Dinić 1, Maršala Tita 42, Dimitrija Tucovića 49, Moša Pijade 7, Veljka Vlahovića 13; Popovac – Borisa Kidriča 35, Mile Đurđanović 29, i na još nekim adresama.

Popravke se obavljaju i na adresama: naselje Deveti maj – ul. Zelena 2, Đorđa Andrejevića Kuna 53, Petra Petrovića 25/a, Gutenbergova 14, Zlatiborska 40, Bračka 13, Vojislava Vučkovića 4, Beogradska 2, Nišavska 7, i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

Leave a reply