TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo Udarne

ADVOKATSKA KOMORA NIŠ DONIRALA OPREMU ZA KPZ (VIDEO)

Dva klima uređaja i jedan štampač, donacija su za advokatske prostorije u niškom KPZ-u. Poklon je Advokatske komore Niš Kazneno-popravnom zavodu. Sve je u cilju, poboljšanja, sada već odlične saradnje ove dve institucije, ocenjuju obe strane.

Nova oprema za efikasniji rad advokata koji odlaze kod klijenata u niški Kazneno popravni zavod stiže iz Advokatske komore Niš. Dobru saradnju potvrdjuju dva prva čoveka, komore I KPZ-a, Milan Petrović I Cvijetin Đorđić.

Milan Petrović
Milan Petrović

– Svrha ove donacije, na čemu se mi zahvaljujemo KPZ-u, da doniramo, i pomogao nam je da uredimo te prostorije dole. Da ih opremimo nameštajem gde su i oni veliki deo uredili. Samo da bi se pomoglo advokatima u obavljanju svog posla imaju bolje uslove rada – predsednik Advokatske komore Niš

Novo rukodstvo niške Advokatske komore obećalo je na početku mandata bolji status advokata. Petrović dodaje da se prvi rezultati već vide.

–  Za sada se trudimo da promenimo dosta toga, uspeli smo u animiranju advokata da se ukljuce u rad komore, organizujemo seminare obuke. Dosta toga je urađeno što advokati I primećuju. 

 

Pored donacije, advokatska komora Niša uručila je i zahvalnicu KPZ-u za izuzetnu saradnju.

 

 

 

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com