TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Kultura VESTI

AUTOBIOGRAFSKA KNJIGA “IZMEĐU REDOVA” TAMARE KUČAN

Između redova“ naziv je autobiografske knjige književnice Tamare Kučan, koja je do sada napisala 14 romana. Autorka je pisala o svojim književnim počecima, od prvog pa sve do ovog romana. Kučan je svoju autobiografsku knjigu prvi put predstavila u Nišu, a književno veče podržala je humanitarna organizacija „Nađi Raula“.

“Između redova” je autobiografski roman, u kojem sam pisala o svojim književnim počecima, od prve pa sve do ove knjige. Ljudi uglavnom pišu biografije, autobiografske knjige, memoare, kada imaju mnogo više godina ili žele sebe malo da nahvale. Ova priča je drugačija. Predstavlja realnu priču, istinitu, nimalo ulepšanu jedne devojčice koja je želela da napiše knjigu sa 16 godina. Taj put je bio težak, trnovit, ali svašta sam nešto naučila za ovih 15 godina koliko se bavim pisanjem, kaže Tamara Kučan.

 

 

Humanitarna organizacija “Nađi Raula” i mi negde kao porodica smo uvek tu da podržimo sve one kreativne stvari i na neki način promovišemo kulturu u našoj lokalnoj zajednici. Tako je i ovo književno veče rezultat našeg dugogodišnjeg rada, kaže osnivač humanitarne organizacije “Nađi Raula” Jovan Milić. 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com